ONZE DIENSTEN

Bij ons staat de match centraal, niet de constructie. Daarom bieden wij verschillende vormen van dienstverlening aan. Op deze manier bieden wij opdrachtgevers en professionals de meest optimale manier van samenwerken.

Over Ons

DETACHERING

Heb je een (tijdelijk) capaciteitsvraagstuk binnen jouw organisatie? Ga je een project starten maar beschik je niet over voldoende of juist gekwalificeerd personeel? Zelf werven kost tijd en geld en biedt bovendien geen garantie op het vinden van een geschikte medewerker. In zo’n situatie helpt Masters of Scrum je vooruit. Door dé oplossing op maat te bieden bij projecten, tijdelijke vacatures en overbrugging van sollicitatieprocedures.

Wij detacheren ervaren professionals op het gebied van tactisch en strategisch Masters of Scrum. Professionals die bij ons in dienst zijn en met de juiste ervaring jouw capaciteit - en kwaliteit behoefte oplossen. Omdat je zelf bepaalt hoe lang het detacheringscontract loopt, waarborg je de continuïteit en kwaliteit binnen de organisatie.

DETAVAST

Is het je wens om een goede kracht na een afgesproken periode zelf in dienst te nemen? Steeds meer opdrachtgevers willen professionals eerst goed leren kennen voordat zij hen in dienst nemen. Je kunt dan profiteren van onze detavast constructie.
In de detacheringperiode kunnen jij en de medewerker perfect bepalen of de samenwerking aan de gestelde verwachtingen voldoet. Is dit het geval, dan kunt je jouw aanwinst na een vooraf besproken periode zelf kosteloos een arbeidsovereenkomst aanbieden. Die afgesproken periode bepaal je zelf, waardoor je grip houdt op de kosten en verzekerd bent van continuïteit in je bedrijfsvoering.

WERVING & SELECTIE

Ben je op zoek naar professionals op het gebied van tactisch en strategisch Masters of Scrum die geruisloos in je organisatie zijn in te passen? Naar ervaren mensen die opvallen doordat ze over passende skills én de juiste attitude beschikken? Dankzij ons uitgebreide netwerk weet Masters of Scrum de beste professionals aan je organisatie te binden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze kennis en expertise op het gebied van Masters of Scrum te delen. Dankzij jarenlange ervaring, weten wij hoe het er in jouw branche aan toe gaat. In Masters of Scrum vind je dan ook een volwaardig gesprekspartner. Een bureau dat begrijpt waar je wel en niet op zit te wachten en transparant omgaat met verwachtingen.

ZELFSTANDIGEN

Als zelfstandig ondernemer heb je veel aan je hoofd, terwijl je het liefst je focust op de opdracht. Er is vaak onvoldoende tijd voor acquisitie, maar wel behoefte aan uitdagende opdrachten. Masters of Scrum begrijpt dat en faciliteert een platform voor zelfstandige ondernemers. Vanuit onze organisatie leggen wij verbinding tussen jou en toonaangevende opdrachtgevers.

Masters of Scrum levert administratieve ondersteuning en voorziet je van handige adviezen die je helpen bij het zelfstandig ondernemerschap.

Masters of Scrum hanteert een gegarandeerde betalingstermijn binnen 30 dagen.