Werken bij Masters of Scrum

Werken bij Masters of Scrum betekent het uitvoeren van Agile werkzaamheden bij complexe en uitdagende opdrachten bij diverse grote opdrachtgevers. Hierbij wordt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid verwacht. De sfeer in onze organisatie is open. Het team van specialisten is enthousiast en heeft goede kennis en ervaring.

Persoonlijke ontwikkeling

De een wil vanuit de klant en stakeholders werken als Product Owner en de ander wil het team coachen en ondersteunen vanuit de rol als Scrum Master. Tevens zijn er rollen als Agile Coach waarbij je bij de opdrachtgever teams en afdelingen begeleidt tijdens de transitieperiode.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze specialisten en investeren hier ook in aan de hand van opleidingen, trainingen en cursussen.

Functies

Als specialist op het gebied van Agile werken bemiddelen, begeleiden en leiden wij specialisten in functies als Scrum Master, Product Owner en Agile Coach. Dit doen wij op diverse niveaus waardoor onze specialisten zich kunnen ontwikkelen en verder groeien tijdens het uitvoeren van de opdrachten bij verschillende opdrachtgevers.